Accident cu doi morți și un rănit. O dubă a spulberat două mașini

Un accident extrem de grav a avut loc azi-noapte pe DN1, în zona localităţii Băneşti din Prahova. Sunt doi morți, iar un rănit se luptă pentru viaţă, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în două maşini parcate pe marginea drumului. Victimele încercau să schimbe o roată la unul dintre autoturisme, scrie Observator.tv.

Accidentul a avut loc în jurul orei două noaptea. Toate cele trei victime se aflau la marginea şoselei şi încercau să schimbe o roată la una dintre maşini, moment în care au fost surprinse de către o autoutilitară ce circula dinspre Braşov spre Bucureşti, al cărei șofer e posibil să nu-i fi observat în totalitate.

Din primele cercetări, se pare că şoferul autoutilitarei, un tânăr de 23 de ani din Sălaj, a scăpat duba de sub control. A intrat într-unul din autoturismele de pe margine, care, din impact, l-a lovit pe celălalt. Cei trei tineri se aflau, din nefericire, între cele două maşini. Unul a fost strivit pur şi simplu, iar celălalt a fost trântit la pământ. Amândoi au murit pe loc. Un alt treilea, de 21 de ani, a fost aruncat pe câmp

Cei trei bărbaţi erau dintr-o localitate apropiată, Floreşti. Pe tânărul rănit grav, medicii din Ploieşti fac eforturi să-l ţină în viaţă. După accident, autoutilitara s-a oprit la zeci de metri de locul impactului, iar poliţiştii verifică dacă şoferul acesteia circula cu viteză mare.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pe numele şoferului, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com