Cristian Achiței reacționează după vizita lui Dragnea la Botoșani. „Un proiect vital pentru zeci de mii de botoșăneni- instrument de propaganda”

cristian achitei,. deputat, pnl, stiri, botosaniLiberalul Cristian Achiței a reacționat după vizita lui Liviu Dragnea la Botoșani. El susține că social democrații folosesc un proiect vital pentru zeci de mii de botoșăneni drept instrument de propagandă.

Acesta a precizat pe pagina sa de socializare că promisiunile privind modernizarea drumului DN 29D Botoșani – Ștefănești sunt doar „vorbe goale”.

„Exemplu de ipocrizie pesedistă. Iată ce înseamnă pentru tovarășii din PSD un proiect, vital pentru zeci de mii de botoșăneni, precum modernizarea DN 29D Botoșani-Ștefănești, însă doar instrument de propagandă pentru ei! Propagandă și atât! Hotărârea de Guvern nr. 211 din 2019 (pentru adoptarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Modernizare DN 29D Botoșani-Ștefănești, km 2+800 – km 18+500 și km 21+800 – km 48+146”, județul Botoșani) a fost adoptată în ședința de guvern din data de 10 aprilie, dar a fost publicată în Monitorul Oficial abia după opt zile, pe 18 aprilie. De ce? Foarte simplu: ca să vină tovarășii pesediști, Dragnea, Dăncilă, Cuc, Codrin și toți ceilalți la Botoșani și să se laude cu măreața lor realizare. În fapt, noi vorbe goale pentru prostit încă un an botoșănenii”, spune Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *