VIDEO Dragnea i-a „țepuit” pe protestatarii din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Botoșani

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a „țepuit” pe protestatarii care îl așteptau în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani.

Șeful social-democraților a intrat la ședința de alegeri pe ușa din spate de la Casa de Cultură și nu prin față, așa cum se așteptau botoșănenii adunați să-și exprime nemulțumirea față de acesta și față de PSD.

După ce a intrat în clădire, după un timp, liderul social-democrat a ieșit și a salutat simpatizanții de partid care îl așteptau pe treptele Casei de cultură.

El este însoțit de premierul României, Viorica Dăncilă și mai mulți miniștri.

5 thoughts on “VIDEO Dragnea i-a „țepuit” pe protestatarii din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Botoșani

  1. Cim adica „i-a tepuit”? A intrat pe usa din dos, ca hotii!! Individul asta speriat de cateva zeci de protestatari este cel mai puternic om din Rromales si vrea sa ajunga presedinte?? Este incredibil cum nimicul asta de om a putut ajunge pana in fruntea tarii… Un infractor obraznic si cu tupeu, nimic altceva, acest dragnea!

  2. Ce i-ar mai fi placut infractorului sa mearga de la Rapsodia pina la Casa Tineretului pe strada la pas…si toata lumea sa-l aclame. S-au schimbat vremurile alea de acu multi ani cand PSD facea ce voia. Lumea s-a desteptat, multi batrani neinformati si manipulabili s-au dus la cele vesnice. Si iata ca intra prin spate. De ce nu a avut curajul sa intre prin fata unde proprii oameni il asteptau. M-am plimbat printre ei si am facut o analiza antropologica a celor adusi de la tara sa-l aplaude. Doua femei, gen acelea de le vedeti vanzand ciuperci, rideau tamp, garantat nu stiau sa faca o inmultire simpla, un baiat ras in cap, gen de ala care vine cu bardita la discoteca din cap, abia se tine in picioare desi era ditamai zdrahonul. Va dati seama ce coeficient de inteligenta aea..Si multi oameni de la tara, semianalfabeti care din pacate au drept de vot. Astia erau sustinatorii lor. Dragnea dadea noroc cu scarba si intorcea fata, se vedea ca avea o repulsie fata de ei dar trebuia sa joace teatru, sa zambeasca. Asta e universul lor. Un partid corupt si oameni care nu au citit o carte in viata lor, asta in cazul in care uni dintre ei stiu sa citeasca.

  3. Felicitari dragi compatrioti , hoardele portocalii botosanene au dar drumul de la dr Vlad cativa exemplare care nu au luat tratamentul si erau agitati!
    De ce nu erati agitati cand au taiat salariile si pensiile sau voi sunteti cai care ati votoat acum ajunsi pacienti lui vlad de ura portocalie si ura …

    1. Dr.Vlad, este iesit la pensie de mult timp. Nu vrem sa ne conduca Penalii, hotii si analfabetii, indiferent din ce partid fac parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *