FOTO & VIDEO Protest împotriva lui Liviu Dragnea la Botoșani. Zeci de persoane participă la manifestare

Zeci de persoane s-au strâns, vineri, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, și protestează împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Oamenii scandează tot felul de lozinci anti PSD și își arată nemulțumirea față de prezența acestuia în Botoșani.

„Partid de hoți și de mafioți”, „Dragnea, nu uita, Botoșaniul nu te vrea”, „Justiție, nu corupție”, „Dragnea-Jilava”, sunt câteva dintre mesajele transmise de protestatari.

 

 

4 thoughts on “FOTO & VIDEO Protest împotriva lui Liviu Dragnea la Botoșani. Zeci de persoane participă la manifestare

  1. Felicitari celor care protesteaza!! Infractorul suprem sa si-o ia pe „proasta satului din fruntea statului” si sa plece inapoi in Teleorman, in tiganie. Acolo le e locul, nu in Botosani!
    P.S.
    Ma bucur ca fac spume analfabetii si asistatii sociali (vezi commentul de mai sus…) pzd-isti…music to my ears…?

  2. Ciuma portocalie mascata acum in PNL cea care a inchis spitale, scoli si gradinite s-a taiat la greu salariile si pensiile ii improsca acum cu noroi pe cei din PSD care au marit salariile si pensiile s-au deschis spitalele, scolile si gradinitele inchise de ciuma portocalie. Ciuma portocalie dorin sa revina din nou la guvernare pentru a inchide din nou spitalele si scolile s-a taia din nou salariile si pensiile. Asa ca daca vreti sa traiti din nou prost ca pe vremea ciumei portocalii stimati botoseneni votati din inima ciuma portocalie mascata-n PNL ha, ha, ha!!!

  3. Autorul care nu a luat medicamentele la timp si e agresiv verbal cel de la comentariul nr 2, unul din cei care au participat la marea teroare portcalie acum galbejita de ura proletar portocalie …mergeti unde stiti dar lasati poporul roman sa traiasca in pace jefuitorilor gen Blaga, videanu, udrea, basescu, mazare ,bica, cocos si mai sunteti vro cateva sute de jefuitori cei care in lungul istoriei au tras cu pustile in tarani adica in poporul roman !
    Rusine obrazului gros, sa va fie la lada de gunoi a istoriei burghezi imbuibati de ura impotriva poporului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *