Două fetițe au rămas orfane de tată după moartea preotului Iulian Sauciuc. Durere fără margini în comunitate

Preotul de 36 de ani, Iulian Sauciuc, care s-a stins din viață, joi, pe patul de spital, fiind înconjurat de familie, era foarte iubit în comunitatea în care slujea. Două fetițe au rămas orfane de tată după moartea sa.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut:

Florentina Balauca-Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace.

Teodor Iftimie– Dumnezeu sa te ierte prieten bun!!!Nu te voi uita niciodată.

Lacramioara Dulgheriu– Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.

Alexandru Balauca Incredibil, cu cateva zile in urma am stat de vorba cu preacucernicul parinte IULIAN. Doamne, ce ti-i viata asta! Astazi esti, maine nu! Condoleante familiei greu incercate iar sufletul sau bun sa-l aseze Dumnezeu in Imparatia Sa , unde Sfintii se odihnesc!

Laura Mihaela Albotă: A plecat la cer ieri seara duhovnicul si parintele Iulian Sauciuc , mult foarte devreme la o varsta doar de 37 ani ! Cele mai sincere condoleante distinsei familiei si multa putere si forta de a trece peste acesta puternica lovitura ! Bunul Dumnezeu sa va ierte si sã vã odihneasca in pace alaturi de sfinti in imparati a lui !

Preotul Iulian Sauciuc s-a născut pe data de 20 iulie 1983. El a absolvit la Şcoala Generală din Flămânzi primele opt clase, iau mai apoi a mers la Seminarul Teologic din Botoşani. Preotul a continuat studiile la Facultatea de Filozofie din Iaşi, iar după terminarea acesteia a urmat şi studiile Facultăţii de Teologie din Iaşi, potrivit budabotosani.mmb.ro.

Iulian Sauciuc a devenit diacon pe 14 noiembrie 2014, iar pe 21 noiembrie acelaşi an era hirotonit preot. Preotul Iulian Sauciuc slujea de la 1 decembrie 2004 la parohia din Buda, aceeaşi localitate în care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident.

Tragedie! Preot din Botoșani mort în urma unui accident rutier. S-a stins din viață la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *