Au ucis un bătrân pentru un sac de făină. Autorii, aflaţi în arest, au fost trimişi în judecată

arestat- prins de politie- retinut la BotosaniDoi tineri din județul Botoșani care au ucis un bărbat pentrun un sac de făină au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzațiile de omor și tâlhărie calificată. Este vorba de Alexandru Petru Roman, în vârstă de 20 de ani, şi Iulian Gabriel Buţura, în vârstă de 19 ani, care pe 30 ianuarie au intrat în casă peste un bătrân din comuna Cristineşti.

Potrivit procurorilor, după ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi s-au deplasat cu un faeton la locuinţa victimei Marin Şoptică, cu scopul de a sustrage bani. Roman şi Buţura au pătruns în locuinţă, unde au lovit victima cu pumnii şi picioarele şi au ieşit cu un sac cu făină şi unul cu grăunţe.

După ce au dus bunurile la faeton, constatând că victima a ieşit după ei, s-au întors în curtea acesteia, au lovit-o din nou cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un lemn peste cap, au dus-o în locuinţă, unde au continuat să o lovească şi au dezbrăcat-o. Ulterior, au mai sustras din haine suma de 110 lei şi au plecat. Din cauza leziunilor suferite victima a decedat la scurt timp.

Citeşte întreaga poveste aici:

Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

2 thoughts on “Au ucis un bătrân pentru un sac de făină. Autorii, aflaţi în arest, au fost trimişi în judecată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *