Sancțiuni dure pentru elevele din Botoșani care s-au bătut în fața liceului. Victima, sancționată și ea

Fetele implicate în scandalul din fața liceului de la Vorona s-au ales cu sancțiuni dure pentru comportamentul lor. Consiliul profesoral al școlii a decis atât pedepsirea elevei bătăușe, cât și a victimei care ar fi avut un comportament neadecvat ce a dus la un asemenea scandal.

Fata din clasa a 11-a, care a lovit-o, a primit nota 3 la purtare și trei zile de eliminare.

Totodată, fata bătută a primit nota 7 la purtare.

Au scăpat mai ușor pentru că incidentul nu s-a petrecut în incinta Grupului Școlar „Ștefan cel Mare” din Vorona, ci undeva în apropiere.

Vă reamintim că o bătaie surprinsă între două eleve de la Liceul din Vorona a fost filmată de câțiva colegi. O fată de clasa a VIII-a a fost bătută cu palmele, pumnii și chiar cu picioarele de o tânără de clasa a XI-a, ambele fiind de la aceeași unitate de învățământ. Incidentul s-a petrecut, joi, în spatele unui bloc situat în fața Liceului din Vorona. Fetele, ambele din Vorona, s-ar fi luat la ceartă din cauza unor bârfe. Ionela P., fata bătăușă, susține că cealaltă elevă ar fi vorbit urât despre ea.

 

VIDEO șocant! O bătaie între două eleve de la un liceu din Botoșani, filmată de colegi. Una dintre ele este lovită continuu și înjurată

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *