VIDEO șocant! O bătaie între două eleve de la un liceu din Botoșani, filmată de colegi. Una dintre ele este lovită continuu și înjurată

O bătaie surprinsă între două eleve de la Liceul din Vorona a fost filmată de câțiva colegi. O fată de clasa a VIII-a este bătută cu palmele, pumnii și chiar cu picioarele de o tânără de clasa a XI-a, ambele fiind de la aceeași unitate de învățământ.

Incidentul s-a petrecut, joi, în spatele unui bloc situat în fața Liceului din Vorona.

Din primele informații, fetele, ambele din Vorona, s-ar fi luat la ceartă din cauza unor bârfe. Ionela P., fata bătăușă, susține că cealaltă elevă ar fi vorbit urât despre ea.

Eleva bătută a ajuns la spital cu echimoze la față.

Conducerea Grupului Școlar Ștefan cel Mare și Sfânt din Vorona a început o anchetă, iar agresoarea urmează să fie sancționată.

 

 

2 thoughts on “VIDEO șocant! O bătaie între două eleve de la un liceu din Botoșani, filmată de colegi. Una dintre ele este lovită continuu și înjurată

  1. Fata batuta sa depună plângere penală împotriva acestei jigodii ordinare sa ii faca cazier judiciar vad nu mai poată accede. O umflată urâtă și jegoasa bate o minoră .vederii pagina FB a excrementului cine se poate lipi de o ordinară ca asta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com