VIDEO Intervenția unui singur om a făcut diferența la accidentul cu 5 răniți din Botoșani. „A ajutat victimele și a stins începutul de incendiu”

Intervenția unui singur om a făcut diferența la accidentul cu cinci răniți care a avut loc marți dimineață în intersecția de la Școala 3 din Botoșani.

Reprezentanții ISU Botoșani susțin că șase persoane au  fost scoase din cele trei autoturisme implicate in accidentul rutier si  a fost stins un inceput de incendiu izbucnit la una dintre mașinile avariate  datorita intervenției prompte a slt. Bogdan Cârligeanu, loctiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Botoșani.

„Ofițerul se deplasa spre Trusesti pentru a participa la o activitate de instruire cu colegii de la subunitate. A observat coloana de mașini si a coborat sa vada ce se intampla. A ajutat victimele si a stins începutul de incendiu. Între timp, colegii chemați în sprijin au ajuns la fața locului. Patru dintre persoanele implicate au fost transportate la spital spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, potrivit ISU Botoșani.

FOTO & VIDEO Accident grav la Botoșani. Cinci persoane, printre care și un copil, au fost rănite (Update)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *