VIDEO Bărbații care i-au fugărit pe polițiști pe străzile din Botoșani au fost identificați. Unul dintre ei, reținut

tigari de contabanda- captura facuta de Politia BotosaniCei doi bărbați care au pus pe jar, sâmbătă, mai multe echipaje de poliție, după ce nu au oprit la semnalele unor agenți, au fost identificați. Ei sunt din municipiul Dorohoi și s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă cu țigări. Unul dintre ei, care are vârsta de 34 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar celălalt este încă căutat de oamenii legii.

Vă reamintim că un echipaj de poliție a  urmărit în trafic, sâmbătă, o autoutilitară Volkswagen Transporter, după ce șoferul  a ignorat semnalul agenților care se aflau pe strada Pacea. Șoferul a apăsat pedala de accelerație și și-a continuat drumul, însă autoturismul, cu numere de înmatriculare din Bulgaria, a fost blocat pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani.

Cei doi indivizi au abandonat mașina în stradă și au fugit. Polițiștii au verificat autoturismul și au găsit în interior mai multe baxuri de țigări, estimându-se că ar fi circa 10.000 de pachete. De asemenea, asupra unuia dintre bărbați a fost găsită suma de 9.500 de euro.

 

FOTO! Urmărire în trafic pe străzile din municipiul Botoșani după o autoutilitară. Mașina a fost abandonată, iar polițiștii au găsit în ea țigări și euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com