FOTO! Urmărire în trafic pe străzile din municipiul Botoșani după o autoutilitară. Mașina a fost abandonată, iar polițiștii au găsit în ea țigări și euro

Un echipaj de poliție a  urmărit în trafic, sâmbătă, o autoutilitară VW Transporter, după ce șoferul  a ignorat semnalul agenților care se aflau pe strada Pacea.

Șoferul a apăsat pedala de accelerație și și-a continuat drumul, însă autoturismul, cu numere de înmatriculare din Bulgaria, a fost blocat de un alt echipaj pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani.

Cei doi indivizi au abandonat mașina în stradă și au fugit. Polițiștii au verificat autoturismul și au găsit în interior mai multe baxuri de țigări, estimându-se că ar fi circa 10.000 de pachete. De asemenea, asupra unuia dintre bărbați a fost găsită suma de 9.500 de euro.

Oamenii legii au reușit să-l prindă pe unul din indivizi, acesta fiind reținut și dus la audieri. Al doilea a reușit să scape.

One thought on “FOTO! Urmărire în trafic pe străzile din municipiul Botoșani după o autoutilitară. Mașina a fost abandonată, iar polițiștii au găsit în ea țigări și euro

  1. Domn primar de Păltiniș Costel Romanescu iar v-au furat mașina hotii ? Este a doua oară când va fura masina din curte si ce ghinion de două ori aceeași poveste pline cu tigari.Suparare mare si pentru Vasilache Bogdan din Dorohoi asociații la contrabanda dar si cel de-al treilea Ionut Pricopie din Rediu zi neagră pentru toți.Acum tot asa ca de obicei se musamalizeaza tot.Un post de tv Pro tv . Antena nu pot difuza acest incident.Dar șefii nu cad la audieri la sechestru….cad doar cei care fac contrabanda cu 10 cutii.Astia care care cu sutele au bani se descurcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com