Insolvență pentru o cunoscută firmă de construcții din Botoșani. Tribunalul Botoșani a numit un lichidator

insolventa, stiri, botosaniTribunalul Botoșani a admis, vineri, cererea de declanșare a procedurii generale de insolvență depusă de administratorul societății comerciale Consproiect M, Iuliana Maria Savin. Firma controlată de omul de afaceri omul de afaceri Victor Mihalachi va fi administrată judiciat de lichidatorul Constantin Lulu Dascălu, cel care va avea un onorariu lunar de 2.000 de lei.

Tot vineri, magistrații de la Tribunalul Botoșani au calificat „cererile de deschidere a procedurii de insolvenţă formulate de creditoarele Black Sea Suppliers SRL, Deme Macaracrale SRL, Dantex Guard Security SRL, SC Cărămida MCV SRL şi Banca Transilvania SA , drept declaraţii de creanţă”.

Consproiect M este firma care a câștigat lucrările de execuție a lucrărilor de construcție a blocurilor ANL de pe Șoseaua Iașiului. Tot ea a câștigat licitația pentru construcția blocurilor pentru medici de pe Ștefan cel Mare. Aici lucrările nu au început încă.

Firma Consproiect a avut, în 2017, o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei și a raportat pierdere netă de peste 613.000 de lei.

Încă o insolvență răsunătoare la Botoșani. O cunoscută firmă de construcții a cerut insolvența la Tribunal

 

One thought on “Insolvență pentru o cunoscută firmă de construcții din Botoșani. Tribunalul Botoșani a numit un lichidator

  1. Dantex este tot a lui Victor trecuta pe numele feciorului Dante,deci o firma a lui Victor a creditat alta firma tot a lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *