Sfâșietor! Înregistrarea făcută de o mămică la o grădiniță. „M-am cuminţit, nuuu, m-am cuminţit… mamaaaa”

Inspectoratul Şcolar Timişoara a deschis o anchetă în urma unei înregistrări făcute de o mămică în dreptul unei clădiri ce adăposteşte deopotrivă o gradiniţă şi o creşă în care un copil de aude cum plânge ţipă, suspină, plânge și repetă că e cuminte.

Suspinele şi plânsetele micuţului răzbat pe geamul deschis al unei clase, în timp ce o femeie, posibil, educatoarea, îi cere copilului să doarmă, scrie Observator.tv.

AUZI AICI VIDEO!

„Sunt cuminte, sunt cuminte….mamaaaa”, se aude micuţul în timp ce plânge şi suspină.

„Du-te pe pat, du-te pe pat”, îi strigă femeia.

„M-am cuminţit, nuuu, m-am cuminţit, nu vreau!”, continuă plângând copilul.

Înregistrarea a fost făcută de o mămică, în faţa unei clădiri în care funcţionează deopotrivă o gradiniţă şi o creşă. Femeia mergea să-şi ia copilul de la grădi, când a auzit ţipetele şi plânsetele copilului. Atunci şi-a luat telefonul şi a început să filmeze unde era geamul deschis.

Acum, reprezentanţii grădiniţei şi ai creşei aruncă pisica de la unii la alţii.

Directoarea grădiniţei susţine că plansetele răzbat din creţă, în timp ce coordonatoarea creşei spune că este vorba de gradiniţă, întrucât ferestrele creşei sunt închise, iar micuţii până în 3 ani nu vorbesc atât de bine.

„Geamurile, acolo unde s-a filmat, sunt ale creşei, intrucat avem spatii comune cu cresa Ileana Cosanzeana. Noi am facut reconstituirea ca am avut Saptamana Altfel si educatoarele noastre de acolo de la etaj au fost plecate. Filmarea s-a facut joi la 11.57, iar educatoarele se vad pe camere cum au venit mult dupa aceasta ora. Nicidecum nu erau copiii nostri la culcare. Erau copiii din cresa”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro directoarea grădiniţei.

Coordonatoarea creşei susţine contrariul.

„Atunci cand sunt dovezi, sunt. Vom cere la politie o expertiza. Vom face sesizare, vom cere expertiza pentru voce, voi cere sa meraga fetele mele la detectorul de minciuni. In ultimele 2 secunde se vad geamurile inchise. Cresa are o grupa la parter, sunt 2 sali unde sunt jaluzelele portocalii. Iar cele din stanga, sus la etaj, sunt ale gradinitei, sunt geamuri deschise. Jos, unde e cresa sunt inchise. Filmarea a fost facuta de mama, statea pe banca.  Am trimis filmuletul la parintii copiilor de la cresa, nimeni nu si-a recunoscut copilul. Nu s-a intamplat in cresa, ci la gradinita”, a spus reprezentanta creşei.

Între timp, Inspectoratul Şcolar Judeţean a declanşat o anchetă pentru a stabili cui revine responsabilitatea pentru acest incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *