Atenție cu cine vă împrieteniți pe Facebook! O fată a fost hărțuită și amenințată luni de zile de un tânăr

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Atenţie cu cine vă „împrieteniţi” pe Facebook. Un tânăr din Iaşi care a hărţuit şi ameninţat luni de zile o tânără, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost identificat de către poliţişti şi luat la întrebări., scrie Ziarul de Iași.

George Olariu, în vârstă 22 de ani, a început să trimită mesaje de ameninţare către fata respectivă după ce şi-a făcut contul de Facebook, undeva prin vara anului trecut, apoi, la scurt timp, a început să trimită injurii fetei. Cum tânăra l-a blocat pe reţea, băiatul şi-a făcut mai multe conturi de Facebook, pentru a putea avea acces la contul fetei.

Lucrurile au luat-o razna în momentul în care băiatul a observat fata în compania altui tânăr, care era o cunoştinţă comună. Olariu a mers la uşa băiatului pe care îl văzuse în compania fetei şi i-a murdărit uşa apartamentului cu o vopsea roşie. Marţi, tânărul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore pentru hărţuire, şi este cercetat în alte dosare pentru distrugere şi calomnie.

În urma cercetărilor efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada august 2018 – 12 martie 2019, tânărul i-ar fi adresat mesaje de ameninţare unei tinere, prin intermediul unor conturi create pe reţelele de socializare şi în mod direct, deplasându-se la domiciliul acesteia, producându-i astfel o stare de temere cu privire la integritatea sa fizică şi a familiei sale. La data de 9 aprilie, în baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe de urgenţă, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de ameninţare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Au fost două plângeri penale împotriva tânărului: prima oară după ce fata a primit injurii, apoi de către tânărul a cărui uşă a fost mâzgălită cu vopsea roşie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *