O tânără a murit la şase ore după ce a născut un copil sănătos

O tânără în vârstă de 32 de ani, din Reşiţa, a murit la numai şase ore după ce a născut un copil perfect sănătos. Mari, aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie, a apucat să îşi ţină în braţe băieţelul, însă în scurt timp a murit.

Totul s-a întâmplat pe 30 martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, acolo unde Mari a fost internată după ce s-a simţit rău. Femeia a fost înregistrată din a doua lună de sarcină şi era în evidenţa unui medic din cadrul spitalului şi a fost la control în fiecare lună.

Nimic nu prevestea vreo problemă pentru starea ei de sănătate sau a copilului.

În urmă cu o săptămână, Mari s-a simţit rău, a făcut febră şi a început să tuşească. Soţul ei a explicat că tânăra spunea tot timpul că nu poate respira.

Internată în spital, marţi dimineaţă, tânăra a primit tratament pentru răceală, însă starea ei s-a agravat tot mai mult. Drept urmare, sâmbătă, medicul a decis că trebuie să îi facă tinerei o operaţie cezariană pentru a salva copilul.

După ce a născut un băieţel perfect sănătos, Mari a apucat să îl ţină în braţe, iar la scurt timp după episodul emoţionant şi-a pierdut viaţa.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Familia tinerei, care se pregătea de nuntă şi botez, a depus plângere la Parchet şi la Colegiul Medicilor pentru ca tinerei să i se facă dreptate.

sursa: Observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *