Primăria Botoșani va semna contractele cu firmele care și-au luat spații la Cornișa, după ce au primit undă verde de la nivel central

Parcul Cornisa BotosaniPrimăria Botoșani va semna contractele cu agenții economici care au concesionat terenuri la Parcul Cornișa, după ce s-a dat undă verde de la Ministerul Dezvoltării.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că după semnarea contractelor cei cinci agenți economici vor trebui să intre în legalitate cu autorizațiile de construcție.

Va trebui să semnăm contractele cu agenții economici de la Cornișa și după aia să obțină autorizația de construcție. Mi-aș dori să facă construcțiile până în vară ca să câștige ceva. Intrăm în acele etape de autorizare a unor construcții care durează, sunt logice. Semnăm contractele prin Serviciul Patrimoniu, după care ei ajung la Serviciul Urbanism pentru a-și prezenta proiectele. Ei au concesionat terenul și au zonă interioară și zonă de terasă”, a precizat Flutur.

Cei cinci agenți economici vor deschide unități de alimentație publică. Cel mai scump teren licitat, în suprafaţă de 100 de mp, a fost adjudecat la preţul de 1.100 de lei mp pe an. Terenul se află lângă zona de apă şi a fost concesionat de o firmă care va vinde îngheţată.

One thought on “Primăria Botoșani va semna contractele cu firmele care și-au luat spații la Cornișa, după ce au primit undă verde de la nivel central

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *