Au ucis o tânără de 22 de ani în timp ce făceau întreceri cu mașinile. Ucigașii și-au primit pedepsele

Cei doi șoferi care au făcut întreceri ilegale cu mașinile, pe o stradă din Darabani, și au ucis o tânără de 22 de ani, au fost condamnați definitiv, luni, de Curtea de Apel Suceava.

Florin Stănescu și Emil Bujor, zis Mimi, au fost condamnați pentru omor după ce au ucis-o, în 2016, de Paște, pe Anda Dănilă. Cei doi vor sta după gratii 8 ani, 7 luni şi 10 zile de închisoare.

Potrivit rezultatelor anchetei, Florin Stănescu conducea un Audi A6 cu o viteză de 146- 148 km/h, în timp ce partenerul său de întrecere, Emil Bujor, conducea un Audi A5 cu o viteză de 148- 150  km/h.

Cei doi rulau cu aceste viteze în condițiile în care aveau alcoolemii de 1,50 grame la mie și, respectiv, 1,10 g la mie.

Potrivit procurorilor, întrecerea a fost organizată „cu intenţia de a dovedi fiecare calităţile autoturismelor deţinute”.

La data de 30 aprilie 2016, în jurul orei 17.50, după ce au consumat băuturi alcoolice, inculpaţii au decis să efectueze o întrecere neautorizată pe principala arteră de circulaţie din oraşul Darabani (intens circulată la acel moment, având în vedere că era seara de Înviere), cu intenţia de a dovedi fiecare calităţile autoturismelor deţinute”, susțin anchetatorii.

În aceste împrejurări, cei doi nu au mai putut observa din timp că din sensul opus circula autoturismul VW Golf, condus regulamentar de Anda Mădălina Dănăilă , iar pe sensul lor de mers se deplasa un atelaj hipo, condus de Hriţcu Florentin şi, implicit, nu au putut evita impactul cu acestea. După ce, iniţial, între maşinile inculpaţilor a avut loc o coliziune tangenţial laterală, autoturismul lui Florin Stănescu, care se deplasa pe contrasens, a intrat frontal în autoturismul condus de tânăra Anda Mădălina Dănăilă, iar cel condus de Emil Bujor a lovit din spate atelajul hipo. În urma accidentului, a rezultat decesul victimei Dănăilă Anda Mădălina, iar celălalt ocupant al vehiculului, Dănăilă Şerban Giovani, a necesitat 70-80 zile îngrijiri medicale pentru vindecare

2 thoughts on “Au ucis o tânără de 22 de ani în timp ce făceau întreceri cu mașinile. Ucigașii și-au primit pedepsele

  1. Pentru 4 infractiuni art 188 cu trimitere la 189 alin 1 lit f din dosarul 2259/40/2016 vi se pare ca curtea de apel suceava a facut dreptate?
    Sa traisca Nicu Ionita,el manca si bea cu Bujor la toate mesele din Darabani
    A musamalizat dosarul,vom cere dosarul la CEDO
    SA SE FACA DREPTATE!!

  2. Putin ,foarte putin,rusine anchetatorilor,rusine judecatorilor.Pt actuala justitie din Romania nu se merita sa iesi in strada!Singura grija a magistratilor pt care protesteaza este apararea privilegiilor si sa nu dea socoteala pt astfel de solutii.Justitia este de fapt in acest moment aparatoarea criminalilor!Vor legi penale cu interpretare ca sa poata sa ii scape pe acesti criminali.Ma intreb daca omorau copilul unui procuror sau al unui judecator,mai dadeau aceiasi solutie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *