Tânărul de 27 de ani care a produs accidentul grav de la Săveni a murit

accident saveni- BotosaniTânărul de 27 de ani care a produs accidentul grav care a avut loc miercuri seară pe strada Livezilor din orașul Săveni a murit la spital. După accident, acesta a fost internat pentru scurt timp la Secția din Săveni a Spitalului Județean de Urgență Mavromati, după care a fost preluat de ambulanța de terapie intensivă mobilă și transferat la Unitatea de Primiri Urgențe din Botoșani. Pentru că starea acestuia era gravă, în aceeași noapte, tânărul a fost dus la Iași.

Vă reamintim că acesta se afla la volanul unui autoturism Smart care rula pe strada Livezilor din Săveni. La un moment dat, pe fondul vitezei, el a pierdut controlul volanului, a ieșit cu mașina de pe șosea, a lovit un stâlp de lemn și a intrat într-un gard.

Șoferul de 27 de ani a rămas încarcerat, el fiind scos dintre mormanele de fier vechi de martori. Tânărul a suferit multiple traumatisme, printre care și fracturi la coloana vertebrală, decedând pe Secția de reanimare de la Clinica de Neurochirurgie din Iași, pe fondul unui stop cardiac suferit.

FOTO Grav accident rutier! O persoană a fost grav rănită după ce a lovit cu mașina un gard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *