Homesnotbuildings- UNIQUE Residence Izvoarelor – un proiect în care clădirile devin „acasă”!

Unic Residence BotosaniDe ce cămine și nu doar simple construcții? 

Proiectul UNIQUE Residence Izvoarelor, ca de altfel toate proiectele UNIQUE Residence, s-a născut din pasiunea pentru nou, pentru excelenţă şi pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare într-un mod creativ. Fiecare proiect reflectă pasiunea noastră, iar fiecare apartament nou creat este o invitaţie pe care o transmitem clienților noștri de a fi arhitecții propriului apartament. De aceea, rezultatul nu poate fi decât căminul călduros și primitor pe care și-l doreşte fiecare client care acceptă provocarea noastră.

Unic Residence BotosaniCu fiecare apartament sau proiect finalizat avem ocazia de a întâlni clienți împreună cu care reuşim săcreăm acea locuință pe care să o numească acasă. Din provocarea pe care o lansăm nu se naște un apartament oarecare sau o clădire mai mult sau mai puţin modernă, ci un loc care reprezintă o parte din ei, “amprenta” lor regăsindu-se în fiecare acțiune întreprinsă în vederea dotării, amenajării și mobilării noilor lor locuințe.

Unic Residence BotosaniMai jos se regăsește un scurt photo-survey de la ultimele apartamente date în folosință, apartamente care se disting prin stiluri diferite, stiluri care dau viața personalității și gusturilor fiecărui client(și pe https://www.m2mdesign.ro/proiecte/).

Apartamente Made ToMeasure – UNIQUE Residence Izvoarelor, scara B

Unic Residence BotosaniE unic și poate fi al tău!

Proiectele rezidenţiale excepționale ale grupul de firme FORMENS, dezvoltate în 4 zone ale municipiului Botoșani, și în municipiul Iași – stadii de realizare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *