FOTO Tragedie! Un tânăr a murit, iar fratele său a fost rănit după ce au plonjat cu mașina într-un râu

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineață în localitatea Mintiu, comuna Nimigea. O mașină a intrat într-un cap de pod și a ajuns în pârâul de la marginea drumului.

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar altul de 19 ani a fost transportat la spital.

La locul accidentului, de pe DJ 173 B, au fost trimise echipaje de descarcerare, de prim ajutor și terapie intensivă mobilă.

Autoturismul a fost găsit de către pompierii militari într-un pârâu la marginea drumului. Echipajele ajunse la fața locului au găsit două persoane, dintre care una încarcerată și în stop cardiorespirator și cealaltă conștientă. Persoana rămasă încarcerată a fost extrasă și i s-a aplicat protocolul de resuscitare, iar cea conștientă a fost predată echipajului TIM pentru evaluare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului în vârstă de 21 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel s-a declarat decesul la fața locului. Cealaltă persoană, un bărbat în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale”, informează ISU Bistrița-Năsăud, potrivit timponline.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *