O femeie de 71 de ani și-a căutat marea iubire pe Facebook. A fost lăsată fără 37.000 de euro de americanul care i-a promis căsătoria

O braileanca aflata la varsta senectutii a fost lasata fara o suma importanta de bani de catre un escroc pe care il credea general american. Batrana spera ca se va marita cu barbatul care i-a sucit mintile.

Zilele trecute, cand si-a dat seama ca a fost victima unei inselaciuni si ca a pierdut peste 170.000 de lei, femeia de 71 de ani a mers glont la Politie, scrie debrăila.ro.

Se spune ca dragostea nu tine cont de varsta si nici de distante. A crezut acest lucru si septuagenara care, convinsa ca si-a gasit iubirea pe Internet si ca poate avea un viitor alaturi de un american bogat, si-a dat economiile pe mana unui escroc.

Femeia le-a spus politistilor faptul ca, in cursul lunii februarie 2019, a cunoscut pe Facebook un barbat care a pretins ca este general in armata americana, dupa lungi discutii cei doi hotarand sa se casatoreasca.

Pentru a o convinge de bunele sale intentii, in cursul lunii martie, „americanul” i-a promis victimei ca ii va trimite in Romania, printr-o firma de curierat, o mostenire de familie, cu conditia sa ii fie trimise diferite sume de bani.

Fara a-si pune prea multe intrebari, in mai putin de zece zile, braileanca a transferat catre conturi din Germania si Turcia, pe numele a doua persoane necunoscute, suma totala de 36.900 euro.

Intrucat „mostenirea” asteptata nu a mai aparut, femeia si-a dat seama ca a fost inselata si a cerut sprijinul oamenilor legii pentru identificarea autorului si recuperarea prejudiciului.

Acum, politistii au deschis dosar penal si incearca sa dea de urma “americanului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *