L-a ucis cu sânge rece în noaptea de Revelion pe cel care îl găzduia. Autorul, trimis în judecată

Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, stiri, botosaniParchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a individului de 33 de ani, care l-a ucis cu sânge rece, în noaptea de Revelion, chiar pe cel care îl găzduia. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 31 decembrie 2018 spre 1 ianuarie 2019, A.C. , aflându-se în locuinţa victimei I.G., din com. Frumuşica, a lovit-o pe aceasta de mai multe ori cu un chitanog (obiect folosit în agricultură, pentru efectuarea de găuri în pământ) în zona capului, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa.

Criminalul a comis fapta după o neînțelegere legată de o sumă de bani. El ar fi împrumutat o sumă de bani bărbatului în casa căruia locuia, iar în noaptea dintre ani i-ar fi cerut banii înapoi. Din acest motiv, s-a iscat cearta, iar găzdașul a luat o bară din metal și l-a lovit de mai multe ori peste cap pe stăpânul casei.

După ce a văzut că victima rămâne nemișcată, individul nu a avut nicio remușcare și a plecat în sat, la un alt localnic, în gospodăria căruia mai lucrase cu ceva timp în urmă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 56 de ani a fost găsit,  la trei zile de la deces, de către un vecin de-al său, care a anunțat Poliția.

Șocant! Bărbat ucis cu sânge rece în noaptea de Revelion. Cadavrul, descoperit după câteva zile

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *