Șocant! Bărbat ucis cu sânge rece în noaptea de Revelion. Cadavrul, descoperit după câteva zile

Un bărbat din județul Botoșani l-a ucis cu sălbăticie chiar pe cel care i-a oferit un acoperiș deasupra capului. Oribila crimă a avut loc în comuna Frumușica în noaptea de Revelion, însă a fost descoperită după câteva zile.

Săteanul de 56 de ani, din Storești, găzduia în propria locuință un bărbat de 33 de ani, din luna noiembrie a anului trecut, spun anchetatorii. Între cei doi a  izbucnit la un moment dat un conflict spontan, iar individul, Costel Avătămăniței, de 33 de ani nu a stat prea mult pe gânduri și a luat o rangă de fier, lovindu-l pe proprietar în cap de mai multe ori.

În urma loviturii puternice, bărbatul a murit pe holul casei, iar ucigașul s-a făcut nevăzut. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 56 de ani a fost găsit, vineri, la trei zile, de către un localnic, care a anunțat Poliția.

Pentru că pe cadavru s-au găsit urme de violență, oamenii legii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Anchetatorii susțin că soția victimei era plecată la Iași și stabilită acolo, aceasta părăsindu-și soțul de la bătăile pe care le primea. Victima avea o fiică prin țară și își suna tatăl pe telefonul autorului, ori de Revelion, la toate apelurile fetei, acesta nu a mai răspuns. Așa și-au dat seama oamenii legii că bărbatul cu care locuia este autorul faptei. Acesta a fost găsit pe raza comunei la o persoană la care mai lucra ca zilier.

Bărbatul a fost reținut, mandatul de arestare fiind emis duminică. Ucigașul a fost  arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com