Locurile de parcare care nu au fost concesionate vor fi scoase la licitație

loc parcare concesionatMai multe locuri de parcare vor fi scoase la licitație după ce botoșănenii care le-au deținut nu și-au achitat taxa de rezervare până pe 15 martie.

Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, din aproximativ 8000 locuri de parcare, doar 306 contracte nu au fost prelungite, astfel încât aceste locuri de parcare vor fi scoase la licitație în perioada următoare.

El spune că din această taxă s-a încasat peste un milion lei.

Suma încasată de Direcția de Impozite și Taxe Locale este mai mare cu peste 46.000 lei decât în 2018. Doar 3,8% dintre beneficiari nu au mai prelungit contractele”, a menționat Andrei.

Cuantumul taxei pentru o persoană fizică este de 131 lei pe an, iar pentru persoane juridice 467 lei pe an.

 

One thought on “Locurile de parcare care nu au fost concesionate vor fi scoase la licitație

  1. Ar trebui facut un link pe pagina primariei unde sa putem vedea in timp real care sunt locurile libere, asa cum fac alte orase din tara. Sau e un efort in plus pentru cafeliste?
    Verifica cineva daca cei care concesioneaza locurile de parcare, chiar daca platesc, mai detin masinile respective (daca nu au fost vandute sau radiate sau daca s-a platit impozit si asigurare pt ele). Dar si asta cred ca e foarte greu si cred ca nu este nici hotarare de consiliu…
    Mai ridica cineva rablele din mioriticul nostru oras?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *