FOTO Renault din Olanda radiat din circulaţie, depistat în trafic la Pomârla

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a fost depistat în trafic, la volanul unui autovehicul radiat din circulaţie.

În data de 16 martie, în jurul orei 17.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pentru control în localitatea Pomârla, un autoturism marca Renault Laguna, care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare specific Olandei.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză era condus de cetăţeanul român B.I., în vârstă de 19 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit faptul că autoturismul figurează radiat din circulaţie de către autorităţile olandeze.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com