Copil maltratat de asistente în spital. Mamă: Mi-au nenorocit copilul că nu au ele chef

O mamă din Videle acuză că fiul ei în vârstă de un an şi cinci luni a fost maltratat de asistentele spitalului din oraş după ce copilul s-a ales cu răni grave la mână din cauza unei branule, scrie Observator.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu două zile, atunci când copilul a fost internat în spitalul din Videle, iar asistentele i-au montat o branulă pe care au strâns-o cu bandaj.

Pentru că bandajul s-a udat şi nu a fost schimbat, copilul a suferit răni grave la mână.

Mi-au nenorocit copilul, din cauza ca nu au ele chef daca isi scoate copilul branula sa îi puna alta!!! Cand m am dus la ele sa le spun, ca mi a zis copilul ca il doare, au spus ca nu ii face nimic un bandaj. Apoi m-am dus in camera la reanimare, si i am desfacut-o fața de cum era strans. Si l am intrebat daca il mai doare si a zis ca nu ( 1 an si 5 luni) .
Apoi, ieri m am uitat sub bandaj, si am vazut ca ii curge ceva am fost la ele, i-a desfacut-o si tot ele erau mirate…. “ca de ce sa facut asa”. Le am zis sa ii dea cu ceva ca miroase a putrezit si au zis ca sa ma duc sa il spal cu apa si sapun, l am spalat… si degeaba. Ne-a dat drumul acasa , i am spus sa imi de a o crema, orice sa nu se infecteze , si mi a spus ca nu are nevoie de nimic, ca ii trece”, a scris tânăra mămică pe Facebook.

Postarea a fost distribuită de 5.000 de oameni, în mai puţin de 24 ore.

Spitalul Videle !!!! 😠 Jeguri de asistente…….!!!!!Mi-au nenorocit copilul , din cauza ca nu au ele chef daca isi…

Gepostet von Andreea Nicolas am Freitag, 15. März 2019


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com