Copil maltratat de asistente în spital. Mamă: Mi-au nenorocit copilul că nu au ele chef

O mamă din Videle acuză că fiul ei în vârstă de un an şi cinci luni a fost maltratat de asistentele spitalului din oraş după ce copilul s-a ales cu răni grave la mână din cauza unei branule, scrie Observator.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu două zile, atunci când copilul a fost internat în spitalul din Videle, iar asistentele i-au montat o branulă pe care au strâns-o cu bandaj.

Pentru că bandajul s-a udat şi nu a fost schimbat, copilul a suferit răni grave la mână.

Mi-au nenorocit copilul, din cauza ca nu au ele chef daca isi scoate copilul branula sa îi puna alta!!! Cand m am dus la ele sa le spun, ca mi a zis copilul ca il doare, au spus ca nu ii face nimic un bandaj. Apoi m-am dus in camera la reanimare, si i am desfacut-o fața de cum era strans. Si l am intrebat daca il mai doare si a zis ca nu ( 1 an si 5 luni) .
Apoi, ieri m am uitat sub bandaj, si am vazut ca ii curge ceva am fost la ele, i-a desfacut-o si tot ele erau mirate…. „ca de ce sa facut asa”. Le am zis sa ii dea cu ceva ca miroase a putrezit si au zis ca sa ma duc sa il spal cu apa si sapun, l am spalat… si degeaba. Ne-a dat drumul acasa , i am spus sa imi de a o crema, orice sa nu se infecteze , si mi a spus ca nu are nevoie de nimic, ca ii trece”, a scris tânăra mămică pe Facebook.

Postarea a fost distribuită de 5.000 de oameni, în mai puţin de 24 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *