Președintele Camerei de Comerț, Valeriu Iftime, supărat pe oamenii de afaceri din Botoșani, că nu au venit la întâlnirea cu Ponta

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Valeriu Iftime, s-a arătat, sâmbătă, supărat pe oamenii de afaceri din Botoșani, după ce aceștia nu au dat curs unei invitații de a participa la întâlnirea cu fostul premier Victor Ponta.

De foarte multe ori vrem ca oamenii să muncească sâmbăta, ni se pare că au un program de muncă relaxat, dar când sâmbăta noi ca oameni de afaceri avem o vizită a unui om important lumea fuge din diverse motive, dar cel mai mare motiv este că suntem neputincioși și gândim puțin”, a afirmat Iftime.

La întrevederea de la sediul CCIA au participat doar 15 oameni de afaceri din Botoșani.

Iftime a adus în discuție problemele economiei județului Botoșani, printre care lipsa de infrastructură rutieră, criza de forță de muncă și lipsa unor facilități fiscale pentru industria confecțiilor, care lucrează în sistemul lohn.

Citește și:

FOTO Întâlnire a oamenilor de afaceri din Botoșani cu liderul Pro România, Victor Ponta


One thought on “Președintele Camerei de Comerț, Valeriu Iftime, supărat pe oamenii de afaceri din Botoșani, că nu au venit la întâlnirea cu Ponta

  1. Si pe ce se bazează Iftime ca pe poanta l-ar interesa pb.Botosaniului,dacă l-ar fi interesat si cand a fost premier 3 ani cu o mare majoritate.Aveam o parere mai buna despre flerul lui Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*