FOTO Întâlnire a oamenilor de afaceri din Botoșani cu liderul Pro România, Victor Ponta

intalnire oameni de afaceri din Botosani la Camera de Comert cu liderul Pro Romania, Victor PontaCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani a organizat, sâmbătă 9 martie, o întâlnire între conducerea centrală şi cea locală a Partidului Pro România şi reprezentanţi ai mediului de afaceri local.

Dezbaterile au fost axate pe teme economice, agenţii economici prezentând dificultăţile pe care le întâmpină pe plan legislativ precum şi necesitatea modernizării infrastructurii rutiere ce în prezent afectează grav activitatea economică în judeţul Botoşani.

intalnire oameni de afaceri din Botosani la Camera de Comert cu liderul Pro Romania, Victor PontaPreşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Valeriu Iftime, a lansat invitaţia tuturor reprezentanţilor formaţiunilor politice de a participa la astfel de dezbateri cu mediul de afaceri şi de a identifica soluţii pentru dezvoltarea mediului economic.

“Fiecare om politic, reprezentativ la nivelul unui partid politic, care vine la Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani este important pentru noi. Ne spunem problemele pe care le întâmpinăm şi chiar dacă nu se va găsi rezolvare pe loc, dar dacă le prezentăm tuturor, la un moment dat s-ar putea să găsim soluţii”, a încheiat preşedintele CCIA, Valeriu Iftime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *