Halucinant! „Mâncarea de tip fast-food va ajunge pe lista păcatelor de spovedit”

Biserica se plânge frecvent că tinerii nu duc o viață religioasă. Însă pe site-urile pe care se promovează se găsesc foarte multe lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea vremurilor noastre. Sunt numeroase articole pe care nu doar tinerii, ci și cei trecuți prin viață care au un dram de luciditate le văd drept aberații, scrie Ziarul de Iași.

Un astfel de exemplu este un articol despre cum va ajunge mâncarea de tip fast-food pe lista păcatelor de spovedit

„Lucrurile incep a semana cu un furt. Iti intru in bucatarie, imi iau ce imi place si fug repede, mancand pe cale, fara a saluta, fara a cere voie, fara a multumi. In mintea mea, sunt convins ca cele luate mi se cuvin, doar „am facut efortul de a le lua singur”. Graba impinge spre o desacralizare a mesei si a mancarii. Cand vedem mancarea ca pe o prada si ca pe ceva luat in viteza, intre alte doua actiuni ale zilei, atunci el nu mai are vreme sa gandeasca la aceasta, sa se bucure de rodul pamantului, de darurile lui Dumnezeu”, se precizează în articol.

„A manca nesanatos este un mare pacat. (…) Indraznesc sa spun chiar ca a manca nesanatos este un pacat impotriva Sfantului Duh. Daca a distruge sufletul, supunandu-l poftelor diavolesti, este lucru vrednic de pedeapsa, oare nu este de condamnat si distrugerea „curata” a trupului?! La cum se misca societatea actuala, ajung sa spun ca mancarea de tip fast-food va ajunge, in scurt timp, la a fi trecuta pe lista pacatelor de spovedit. Dupa parerea mea, fast-food inseamna: mai multi bani pentru mai putina hrana, mai multi bani pentru o mai proasta hrana. Cu aceiasi bani, de la piata omul isi poate lua legume si fructe naturale si sanatoase”, se mai arată în articol.

Aflați amănunte de pe crestinortodox.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *