O persoană arestată preventiv în cazul crimei îngrozitoare de la Cristinești. Vezi cine este bărbatul trimis după gratii!

O persoană a fost arestată preventiv, joi, în cazul crimei îngrozitoare care a avut loc pe 30 ianuarie la Cristinești. Este vorba de un tânăr de 21 de ani, care a fost prins de polițiști pe raza județului Cluj.

Alexandru Petru Roman este acuzat de omor și a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, în baza unei hotărâri a Tribunalului Botoșani, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Arestarea a avut loc în urma unor percheziții care au avut loc miercuri la Cristinești și Suharău, la domiciliul acestuia, dar și a altui tânăr de 20 de ani.

Potrivit anchetatorilor, în urma probatoriului administrat până la acest moment, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 30 ianuarie 2019, doi dintre tineri, de 20 şi 21 de ani, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 81 de ani, din comuna Cristineşti, de unde ar fi sustras un sac cu făină, aplicându-i victimei mai multe lovituri. În urma raportului de expertiză întocmit în cauză, s-a stabilit că  acestea au condus la decesul bărbatului.

În urma cercetărilor, tânărul de 21 de ani a fost depistat de poliţişti pe raza judeţului Cluj şi escortat ulterior în baza unui mandat de aducere la sediul IPJ Botoşani.

 

Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com