Încă patru primării din Botoșani solicită împușcarea maidanezilor din păduri

Încă patru primării din județul Botoșani solicită împușcarea maidanezilor din păduri, o dată cu apariția pestei porcine africane, pentru prevenirea extinderii focarelor. Este vorba despre primăriile Hilișeu- Horia, Dersca, Cristinești și Ibănești, care au solicitat Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Botoşani să împuşte toţi câinii fără stăpân aflaţi în zona forestieră a comunelor.

Asociațiile iubitorilor de animale sunte revoltate însă de această decizie.

Iubitorii de animale ies în stradă, revoltați fiind de măsura luată de autoritățile botoșănene de a împușca 45 de câini maidanezi la Pomârla, pentru a preveni răspândirea pestei porcine africane. Organizatorii susțin că uciderea câinilor s-a făcut fără drept.

Protestul, care se anunță a fi unul pașnic, va avea loc duminică, în fața Primăriei Botoșani, între orele 15.00- 18.00.

Protest la Botoșani! Iubitorii de animale ies în stradă după ce zeci de câini au fost împușcați pentru a împiedica răspândirea pestei porcine africane

2 thoughts on “Încă patru primării din Botoșani solicită împușcarea maidanezilor din păduri

  1. Buna seara , asteptam toti iubitorii de caini sa mearga in zonele rurale unde au fost aruncati de hakerii de catei din orase , sa ia cu ei lopatica de adunat rahat de catel si pungute din zonele rurale!

  2. mai dobitoci sunt o parte din bipedile numiti oameni. de ce nu se merge la fiecare casa si sa se oblige castrarea si sterilizarea animalelor, in acest fel nu mai are loc abandonarea enetualilor pui? de ce nu se vorbeste de cati bani se invart de pe urma saracilor catei si cati copii infometeaza in timpul orelor de curs?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *