Șoferul care a fost arestat după ce a dat cu mașina peste un bărbat contestă de arestarea preventivă. Decizia instanței!

botosani, stiri, arestat, politieTânărul care a lovit intenționat cu mașina un bărbat și care, după ce a dispărut câteva zile, s-a predat la Poliție a cotestat măsura arestului preventiv.

Autorul gravului accident rutier de pe 3 februarie din localitatea Cătămărăști Vale, care a primit mandat de arestare de 30 de zile din partea Tribunalului Botoșani, a făcut contestație la Curtea de Apel Suceava, cerând adoptarea unei alte măsuri preventive. Judecătorii din Suceava au respins, miercuri, cererea lui Gabriel Curcă, ca neîntemeiată.

Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Curcă Narcis – Gabriel împotriva încheierii nr. 9/11.02.2019 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Botoşani – Secţia penală, pronunţată în dosarul nr. 240/40/2019. Obligă pe inculpatul contestator Curcă Narcis – Gabriel la plata cheltuielilor judiciare către stat din contestaţie în sumă de 100 lei. Suma de 130 lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu pentru contestator rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Suceava. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 13.02.2019.

Tânărul de 23 de ani, Gabriel Curcă, a dispărut imediat după accident, însă luni dimineață acesta  s-a prezentat la sediul Poliției. Ulterior, el a fost dus la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care îl cercetează pentru tentativă de omor, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere false și părăsirea locului accidentului.

Procurorii au sesizat instanța, iar Tribunalul a emis, tot luni, un mandat de arestare preventivă a acestui pentru 30 de zile.

Bărbatul care a produs accidentul grav din Cătămărăști Valea și care a fost dat în urmărire s-a predat la Poliție

Botoșăneanul este acuzat că alovit cu mașina intenționat un alt bărbat. După accident, acesta a abandonat mașina într-o curte și s-a făcut nevăzut.

Victimă fiind un localnic, Cristian Agachi, de 40 de ani, cu care Gabriel Narcis Curcă avuse o divergență. Scandalul între cei doi a izbucnit într-un bar din localitatea Cătămărăşti Deal. După ce a părăsit localul tânărul s-a urcat la volanul maşinii sale, deşi nu avea permis de conducere şi l-a accidentat pe bărbatul de 40 de ani, acesta fiind transportat în stare foarte gravă la spitalul din Botoşani. De aici, bărbatul, aflat în comă, a fost transferat la o clinică din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *