Bărbatul care a produs accidentul grav din Cătămărăști Valea și care a fost dat în urmărire s-a predat la Poliție

Gabriel Curca, barbatul din Botosani cautat de Politie dupa un accidentBărbatul care a produs accidentul grav din 3 februarie din localitatea Cătămărăști Valea și care a fost dat în urmărire s-a predat la Poliție. Tânărul de 23 de ani, Gabriel Curcă, a dispărut imediat după accident, însă luni dimineață acesta  s-a prezentat la sediul Poliției. Ulterior, el a fost dus la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care îl cercetează pentru tentativă de omor, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere false și părăsirea locului accidentului.

Procurorii au sesizat instanța, iar Tribunalul a emis, tot luni, un mandat de arestare preventivă a acestui pentru 30 de zile.

Botoșăneanul este acuzat că alovit cu mașina intenționat un alt bărbat. După accident, acesta a abandonat mașina într-o curte și s-a făcut nevăzut.

Victimă fiind un localnic, Cristian Agachi, de 40 de ani, cu care Gabriel Narcis Curcă avuse o divergență. Scandalul între cei doi a izbucnit într-un bar din localitatea Cătămărăşti Deal. După ce a părăsit localul tânărul s-a urcat la volanul maşinii sale, deşi nu avea permis de conducere şi l-a accidentat pe bărbatul de 40 de ani, acesta fiind transportat în stare foarte gravă la spitalul din Botoşani. De aici, bărbatul, aflat în comă, a fost transferat la o clinică din Iaşi.

One thought on “Bărbatul care a produs accidentul grav din Cătămărăști Valea și care a fost dat în urmărire s-a predat la Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com