Carte de colorat cu povești educative, scrisă de o puștoaică, lansată la Botoșani

O puștoaică de numai 10 ani, elevă la Școala gimnazială nr 11 din Botoșani va lansa, la sfârștiul lunii februarie, o carte de colorat cu povești educative. Este vorba despre Izabela Buhinschi, membră a redacției Buzz, singurul ziar scris de copii și adolescenți în Botoșani, care a deținut o rubrică eco în ziarul amintit în cadrul căreia scria povești despre colectarea selectivă, în mod special a deșeurilor electrice.

Cartea a fost realizată în cadrul programului Patrula de Reciclare al Asociației RoRec cu care ziarul Buzz colaborează încă din anul 2012. Lansarea cărții a fost inclusă într-un eveniment mai mare dedicat aniversării ziarului Buzz. Luna aceasta, ziarul Buzz marchează 8 ani de activitate, ocazie cu care îi invită pe copiii și adolescenții din Botoșani la realizarea primei expoziții de inimi galbene din Botoșani.

 

 

 

 

Iată ce trebuie să faci pentru a fi parte din expoziția DragoBUZZ:

  1. Confecționarea unei inimi (de preferat, galbenă – asta e culoarea Buzz!) în interiorul căruia se va scrie un mesaj frumos pentru Buzz. Desigur, aceasta poate fi colorată ori desenată în interior după dorință.
  2. Se va face o fotografie în timpul lucrului la inima Buzz și se va trimite fotografia apoi pe Instagram:  _buzz_pentru_viitor, Facebook.com/miciireporteri ori pe [email protected]
  3. Se va trimite inima sau inimile la adresa Redacția Buzz str. Săvenilor 2-8, Botoșani (clădirea de sticlă, centrul vechi) până pe data de 22 februarie, ora 13.00.

Evenimentul va cuprinde și un concert susținut de suceveanca Alexandra Cuza de la Vocea României, cea care a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. Tânăra de 25 de ani este totodată și jurnalist la Radio Top din Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *