Sfaturi: cum să asortezi o pereche de blugi

Blugii se numara printre hainele care sunt foarte usor de asortat, dar care, in acelasi timp pot reprezenta o capcana atunci cand nu sunt imbinati corespunzator. Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa isi gandeasca tinutele in mod corect, astfel incat sa obtina un look deosebit si frumos pot citi randurile urmatoarele, iar astfel vor descoperi cum sa isi asorteze jeansii cu celelalte piese vestimentare, dar si cu accesoriile.

Un stil simplu

De cele mai multe ori, blugii reprezinta cea mai la indemana solutie pentru a crea un outfit de zi cu zi, mai ales atunci cand doamnele si domnisoarele nu au foarte mult timp la dispozitie. Asadar, ele pot alege sa combine jeansii cu un tricou lejer in sezonul cald sau cu un pulover, daca afara este frig. Secretul este urmatorul: daca blugii sunt simpli, fara modele sau imprimeuri, atunci in partea de sus se pot purta piese vestimentare care sa aiba modele mai deosebite. Ideal este sa se evite combinatiile de imprimeuri cu imprimeuri, pentru a nu crea un impact vizual neplacut.

Un look sofisticat pentru ocazii deosebite

Blugii se pot purta si cu ocazii deosebite, asa cum sunt iesirile in club, de exemplu. In acest caz, blugii albi, conici, clasici pot fi combinati foarte bine cu un top stralucitor, cu paiete, cu spatele gol si cu o pereche de sandale finute. De asemenea, blugii pot fi purtati si impreuna cu o camasa frumoasa, dar si cu o pereche de botine cu toc inalt. La acest tip de outfit se poate purta si o poseta eleganta.

Stilul monocromatic

Indiferent de blugii alesi, doamnele si domnisoarele pot opta pentru varianta unei tinute monocromatice. Astfel, ele nu pot da gres, indiferent unde merg. De exemplu, se poarta tinutele ,,all white” sau tinutele albastre ori negre de sus pana jos. Pentru a oferi personalitate tinutei, sacoul sau geaca de deasupra poate avea imprimeuri ori se poate opta pentru o geanta colorata, care sa se potriveasca cu piesele vestimentare alese. De asemenea, femeile trebuie sa-si aleaga cu grija bijuteriile pe care le poarta, astfel incat acestea sa reprezinte o prelungire a intregii tinute.

Pantofii nude

Pantofii nude reprezinta solutia ideala pentru orice tip de tinuta in care sunt inclusi blugii. Deosebiti si eleganti, acestia ofera reprezentantelor sexului frumos posibilitatea de a se juca atunci cand vine vorba despre piesele vestimentare pe care le aleg. De exemplu, ele pot purta atat blugi clasici, conici, cat si blugi cu mansete in partea de jos, impreuna cu o camasa frumoasa, un top sau chiar o bluza tricotata.

In garderoba trebuie sa existe mai multe modele de blugi

Femeile sunt fiinte versatile, care isi doresc sa-si puna personalitatea in evidenta in diferite stiluri. De aceea, ele trebuie sa aiba in dulap mai multe modele de blugi. De exemplu, o pereche blugi dama boyfriend se poate purta foarte bine atat impreuna cu adidasi, cat si cu sandale ori botine, atata vreme cat in partea de sus se opteaza pentru piese vestimentare potrivite.

Blugii se pot asorta foarte usor cu diferite tipuri de incaltaminte, dar si cu piese vestimentare inedite. Cu putina imaginatie, doamnele si domnisoarele pot fi gata pentru orice ocazie in doar cateva minute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *