Trei copii din Botoşani şi-au găsit părinţii morţi în baie, în această dimineaţă. S-au trezit speriaţi după ce i-au visat

Cei doi tineri botoşăneni, soţ şi soţie, care au sfârşit intoxicaţi cu monoxid de carbon, au fost găsiţi morţi chiar de propriii lor copii. Micuţii au spart uşa băii, după ce s-au trezit, în această dimineaţă, şi au văzut că părinţii lor nu sunt în pat. Tragedie cumplită în această dimineaţă, în localitatea Călăraşi din Botoşani. Trei copii cu vârste de 5, 13 şi 14 ani au rămas orfani după şi-au găsit părinţii morţi în baie.

O vecină, care este şi asistentă, prima anunţată de copii, a sunat la 112.

Aseară, cei doi soţi, de 35 şi, respectiv 45 de ani, au mers să facă baie împreună, timp în care cei trei copii ai cuplului au adormit.

De dimineaţă, micuţii s-au trezit după ce şi-ar fi visat părinţii. Au văzut că mama şi tatăl lor nu sunt în pat. La baie, becul era aprins şi uşa blocată. Aşa că au spart-o, descoprind nenorocirea.

Se pare că tatăl avea o rană la cap, probabil după ce s-a lovit de cadă.

Tragedie! Soț și soție găsiți morți în locuință. S-au intoxicat cu monoxid de carbon

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină, în această dimineaţă, la o locuinţă din localitatea Călăraşi.

Echipajul de prim-ajutor ajuns la faţa locului a constatat că două persoane, soţ şi soţie, erau în baie decedate, cel mai probabil în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.

În încăperea unde au fost găsiţi, era o centrală în funcţiune.

Cei doi soţi au fost duşi la morgă pentru  efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei deceseului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com