VIDEO Circulaţie aproape imposibilă într-o comună din Botoşani. Reacţia unui localnic: Ninsoarea s-a oprit de cateva zile, dar zăpadă a rămas

drum necuratat in comuna Corni- BotosaniLocalnicii dintr-o comună din Botoşani sunt revoltaţi faţă de starea foarte proastă a drumurilor şi lipsa vreunei reacţii din partea autorităţilor locale.

Oamenii din comuna Corni se plâng că primarul Dorel Dorneanu nu a intervenit cu nimic pe drumurile comunale, iar acum maşinile abia pot circula. Stratul de gheaţă de pe drumuri este foarte mare, iar maşinile merg doar pe canalele deja formate.

„Ninsoarea s-a oprit de câteva zile, dar zăpadă a rămas. Să o ia cine a pus-o! Primaria nicidecum. Aşa a fost toată iarna. Când sun la primar mă invinovăţeşte că am ceva cu ei şi că Primăria nu este sluga sătenilor. La noi, până nu se întâmplă o tragedie, nu ia nimeni măsuri! Ca aşa-i în România!„, ne-a scris un cititor, care ne-a trimis şi imaginile video.

2 thoughts on “VIDEO Circulaţie aproape imposibilă într-o comună din Botoşani. Reacţia unui localnic: Ninsoarea s-a oprit de cateva zile, dar zăpadă a rămas

  1. Nu cunosc acest primar, dar nu raspunde de starea drumurilor niciunul dintre primarii judetului. Tocmai de aceea sunt Sectiile de Drumuri Judetene si Nationale, sa intretina drumurile din responsabilitate. In cazul unor eventuale accidente acestea sunt amendate de Politia Rutiera. Daca nu ma insel, primaria ar trebui sa intervina pe strazile secundare din localitate (ulite).

  2. LA INTRARE IN CORNI S-A PIERDUT O „PLACUTA SUEDEZA”.ESTE PENTRU CEI CE AR TREBUI SA AIBA GRIJA DE DRUMURILE JUDETENE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *