Tânărul care a produs accidentul din benzinăria Cristal, sancționat de Poliție. Cum l-au pedepsit oamenii legii!

accident- a intrat cu masina in statia GPL din benzinaria Cristal din BotosaniTânărul care a produs accidentul din noaptea de marți spre miercuri din benzinăria Cristal din municipiul Botoșani a fost sancționat de polițiștii de circulație.

Emanuel Ionuț Poamă-Neagră a scăpad cu o pedeapsă relativ mică în raport cu gravitatea faptei și cu gradul de pericol pe care l-a creat. El a primit o amendă de 480 de lei și a rămas fără permis pentru trei luni.

Adolescentul din Tocileni, care are 18 ani și jumătate, este autorul uneia dintre cele mai periculoase accidente din punct de vedere al nivelului de risc. Șoferul începător, care conducea un Golf V, al tatălui său, a intrat cu mașina în cisterna plină cu GPL din benzinăria Cristal din bariera Sulița.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum mașina a derapat pe gheața produsă de ploaia de marți seară și s-a izbit în plin în stația GPL.

Imediat după impact, cisterna se fisurează, iar vaporii de gaz acoperă mașina. Șoferul, un alt tânăr și două fete care se aflau în mașină, se aruncă pur și simplu pe portiere, iar la ieșirea din autoturism alunecă și cad pe gheață. Ei se redresează și reușesc să fugă la distanță de locul impactului, pentru a evita riscul unei explozii.

Un angajat al benzinăriei conștientizează gravitatea situației și ajută una dintre tinere să fugă.

Accidentul s-a produs pe fondul teribilismului și al lipsei de experiență la volan. Emanuel Ionuț Poamă-Neagră, din Tocileni (Stăuceni) vine dinspre Stăuceni, intră în benzinărie, încetinește în dreptul pompelor de carburanți, însă nu oprește pentru alimentare. A accelerat brusc și a demarat în trombă, fără a conștientiza că poleiul poate să îl pună în dificultate. În scurt timp, acesta intră cu Golf-ul 5 în cisterna cu GPL.

VIDEO Imagini cutremurătoare din momentul în care un tânăr a intrat cu mașina într-o cisternă cu GPL din benzinăria Cristal din Botoșani

One thought on “Tânărul care a produs accidentul din benzinăria Cristal, sancționat de Poliție. Cum l-au pedepsit oamenii legii!

  1. Dar angajatul benzinariei care trebuia sa arunce cu antiderapant in incinta proprie? Deschid un magazin arunc apa pe jos iarna si apoi rad de ma prapadesc de cei care dau cu fundul de asfalt…asa se vrea in rromania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *