VIDEO Imagini cutremurătoare din momentul în care un tânăr a intrat cu mașina într-o cisternă cu GPL din benzinăria Cristal din Botoșani

accident in benzinaria Cristal din BotosaniImagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere din benzinăria Cristal în momentul în care, în noaptea de marți spre miercuri, un șofer începător a intrat cu mașina în cisterna plină cu GPL.

Din film se vede cum tânărul de 18 ani și jumătate a derapat pe gheața produsă de ploaia de marți seară, a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit în plin în stația GPL.

Imediat după impact, cisterna se fisurează, iar vaporii de gaz acoperă mașina. Șoferul, un alt tânăr și două fete care se aflau în mașină, se aruncă pur și simplu pe portiere, iar la ieșirea din autoturism alunecă și cad pe gheață. Ei se redresează și reușesc să fugă la distanță de locul impactului, pentru a evita riscul unei explozii.

Un angajat al benzinăriei conștientizează gravitatea situației și ajută una dintre tinere să fugă.

Accidentul s-a produs pe fondul teribilismului și al lipsei de experiență la volan. Emanuel Ionuț Poamă-Neagră, din Tocileni (Stăuceni) vine dinspre Stăuceni, intră în benzinărie, încetinește în dreptul pompelor de carburanți, însă nu oprește pentru alimentare. A accelerat brusc și a demarat în trombă, fără a conștientiza că poleiul poate să îl pună în dificultate. În scurt timp, acesta intră cu Golf-ul 5 în cisterna cu GPL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *