Un botoșănean a făcut plângere la Poliție că a fost bătut în timp ce mergea la un schit să se roage. Oamenii legii nu îl cred

Echipaj de poliție la BotosaniUn botoșănean a făcut plângere la Poliție că a fost bătut în timp ce mergea la un schit să se roage, însă oamenii legi nu par să îl creadă. În noaptea de duminică spre luni, Petrișor M., de 33 de ani, din Botoșani, a sesizat autoritățile sucevene că  ar fi fost agresat fizic în zona Schitului Sihăstria Rarăului din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul le-a spus politistilor  că duminică seară, în jurul orei 19.00, mergea pe jos, pe drumul Izvorul Alb, la Schitul Sihăstria Rarăului, iar la un moment dat o persoană l-a agresat. Botoșăneanul a fost transportat la CPU al Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticat cu „TCF – excoriație superficială, contuzie toraco-lombară, observație – schizofrenie, observație – tulburare bipolară”.

Medicii au stabilit că leziunile prezente pe corpul bărbatului sunt superficiale, nefiind specifice lovirii. De asemenea, bărbatul nu a fost coerent în descrierea împrejurărilor comiterii faptei, existând suspiciuni cu privire la existența faptei.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *