Prejudiciu uriaș după accidentul de la benzinăria Cristal. Patronul: I-a ocrotit de o tragedie pe care nici măcar nu vrem să ne-o imaginăm

accident in benzinaria Cristal din BotosaniPrejudiciul creat în urma accidentului rutier din noaptea de marți spre miercuri din benzinăria Cristal din municipiul Botoșani este unul uriaș. După ce mașina condusă de tânărul de 19 ani a lovit cisterna cu GPL, s-au evaporat aproximativ 5.000 de litri de gaz lichefiat.

Dacă în momentul respectiv ar fi apărut o mică scânteie totul putea sări în aer. În imediata vecinătate se afla și o cisternă auto, plină cu carburanți, iar dezastrul ar fi fost imens.

„Mulțumim lui Dumnezeu, Maicii Sale, și Sfinților Trei Ierarhi ca i-au ocrotit pe cei implicați aseară și pe cei care erau în incinta benzinăriei. I-a ocrotit de o tragedie pe care nici măcar nu vrem să ne-o imaginăm”, a spus Victor Purice, unul dintre partonii benzinăriei Cristal.

VIDEO Imagini cutremurătoare din momentul în care un tânăr a intrat cu mașina într-o cisternă cu GPL din benzinăria Cristal din Botoșani

Proprietarul benzinăriei susține că prejudiciul este de ordinul zecilor de mii de lei. Numai în rezervor se afla GPL de aproape 12.000 de lei, însă achiziția unei noi cisterne presupune un cost de încă 20.000 de euro. În plus, trei luni stația GPL nu va funcționa.
Compania de asigurări va trebui să suporte toate pagubele. Polița de asigurare a mașinii era încheiată pe numele tatălului tânărului care a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *