Cum va fi vremea în februarie. ANM a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 28 ianuarie – 25 februarie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în ultima lună de iarnă.

Potrivit meteorologilor ANM, vremea în ultima lună de iarnă va fi mai caldă decât normalul perioadei, mai ales în sud-estul ţării, potrivit Observator.tv.

Prognoza meteo 28 ianuarie – 4 februarie 2019

Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea sudică și sud-estică a teritoriului.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi local excedentare în regiunile central-sudice și în extremitatea vestică și nord-vestică a țării.

În sudul, sud-estul și nord-estul țării regimul pluviometric va fi ușor deficitar, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea 4 – 11 februarie 2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în nordul extrem al țării.

Prognoza meteo 11 – 18 februarie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile nord-estice unde temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale intervalului în rest.

Vremea 18 – 25 februarie 2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări.

Potrivit prognozei publicate de ANM, pegimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această saptămână, la nivelul întregii țări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com