Scandalul de la Prefectură are repercusiuni: Cezar Nicuță, dat afară din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani. Pe listă, și Dumitru Zmău

Scandalul izbucnit la Instituția Prefectului între prefectul Dan Șlincu și Cezar Nicuță, director adjunct al Urban Serv și membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, se lasă cu sancțiuni pentru acesta din urmă.

Marți, 22 februarie, Cezar Nicuță a fost revocat din calitatea de reprezentant al comunității în ATOP, prin dispoziția președintelului Consiliului Județean, Costică Macaleți, de altfel cel care l-a numit în ATOP.

Surprinzător, din ATOP a fost revocat și Dumitru Zmău, numit tot de președintele CJ ca reprezentant al comunității. Macaleți a numit în locul celor doi pe primarii social-democrați Relu Târzioru-primar al orașului Săveni și Dorin Alexandrescu-primar al municipiului Dorohoi.

Reamintim că prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, a depus, miercurea trecută, o plângere penală împotriva lui Nicuță, spunând că a fost agresat verbal de acesta, conflictul izbucnind de la un loc de parcare din fața prefecturii. La rândul său, și Cezar Nicuță a depus plângere împotriva prefectului, spunând că acesta l-a lovit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *