Botoșăneanul care a făcut o crimă în noaptea de Revelion a cerut să fie pus în libertate

crima, morti, criminalisti, stiri, botosaniBotoșăneanul care a făcut o crimă în noaptea de Revelion a cerut judecătorilor să fie pus în libertate. Crima a avut loc în satul Storești din comuna Frumușica, iar autorul, Costel Avătămăniței, a fost arestat preventiv duminică în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoșani.

Acesta a contestat măsura la Curtea de Apel Suceava, însă judecătorii suceveni au respins contestația acestuia.

Criminalul, Costel Avătămăniței, de 33 de ani, a comis crima după o neînțelegere legată de o sumă de bani. El ar fi împrumutat o sumă de bani bărbatului în casa căruia locuia, iar în noaptea dintre ani i-ar fi cerut banii înapoi. Din acest motiv, s-a iscat cearta, iar găzdașul a luat o bară din metal și l-a lovit de mai multe ori peste cap pe stăpânul casei.

După ce a văzut că victima rămâne nemișcată, Avătămăniței nu a avut nicio remușcare și a plecat în sat, la un alt localnic, în gospodăria căruia mai lucrase cu ceva timp în urmă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 56 de ani a fost găsit, vineri, la trei zile de la deces, de către un vecin de-al său, care a anunțat Poliția.

Pentru că pe cadavru s-au găsit urme de violență, oamenii legii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Anchetatorii susțin că soția victimei era plecată la Iași și stabilită acolo, aceasta părăsindu-și soțul de la bătăile pe care le primea. Victima avea o fiică prin țară și își suna tatăl pe telefonul autorului, ori de Revelion, la toate apelurile fetei, acesta nu a mai răspuns. Așa și-au dat seama oamenii legii că bărbatul cu care locuia este autorul faptei. Acesta a fost găsit în scurt timp, iar în fața anchetatorilor și-a recunoscut fapta.

Șocant! Bărbat ucis cu sânge rece în noaptea de Revelion. Cadavrul, descoperit după câteva zile


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com