Vezi cine este tânărul decedat în accidentul de marți seară de la Dealu Mare!

accident , stiri , dorohoi, botosaniVictima accidentului rutier produs, marți seară, la Dealu Mare se numește Nicolae Gabură, un tânăr de 27 de ani, din Darabani. El a murit la Spitalul Municipal Dorohoi, după ce a suferit grave traumatisme la cap.

Accidentul a avut loc pe drumul național care leagă Botoșaniul de Dorohoi. Tânărul din Darabani se afla pe scaunul din stânga al unui autoturism Audi cu volan pe dreapta, care circula dinpre Botoșani spre Dorohoi. La Dealu Mare, o mașină cu remorcă ieșea dintr-o curte cu spatele, iar șoferul de pe Audi cu numere de Bulgaria, de 28 de ani, din Păltiniș, nu a putut evita impactul.

După ce a lovit remorca, mașina a intrat violent într-un parapet de pe partea stângă a drumului, rămânând fără cupolă. Uterior, autoturismul a ricoșat în al doilea parapet, de pe partea dreptă a drumului.

Șoferul a fost rănit ușor, dar Nicu Gabură, aflat pe scaunul din stânga, a rămas încarcerat. El a fost prins sub bord, fiind extras de echipele de descercerare ale ISU. Acesta a fost preluat în stare de inconștență de cadrele medicale de la ambulanța SMURD și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a decedat.

FOTO Tragedie! Tânărul de 27 de ani, rănit grav în accidentul de marți seară, a murit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *