FOTO Tragedie! Tânărul de 27 de ani, rănit grav în accidentul de marți seară, a murit

Tânărul de 27 de ani, rănit grav, marți seară, într-un accident rutier, a pierdut lupta cu viața. Acesta a murit la Spitalul Municipal Dorohoi, după ce a suferit mai multe traumatisme, inclusiv la cap, susțin medicii dorohoieni.

Accidentul a avut loc pe drumul național care leagă Botoșaniul de Dorohoi. El se afla pe scaunul din stânga al unui autoturism Audi cu volan pe dreapta, care circula dinpre Botoșani spre Dorohoi. La Dealu Mare, o mașină cu remorcă ieșea dintr-o curte cu spatele, iar șoferul de pe Audi cu numere de Bulgaria nu a putut evita impactul.

După ce a lovit remorca, mașina a intrat violent într-un parapet de pe partea stângă a drumului, rămânând fără cupolă. Uterior, autoturismul a ricoșat în al doilea parapet, de pe partea dreptă a drumului.

Șoferul a fost rănit ușor, dar tânărul de 27 de ani, din Darabani, aflat pe scaunul din stânga, a rămas încarcerat. El a fost prins sub bord, fiind extras de echipele de descarcerare ale ISU. Acesta a fost preluat în stare de inconștență de cadrele medicale de la ambulanța SMURD și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi.

One thought on “FOTO Tragedie! Tânărul de 27 de ani, rănit grav în accidentul de marți seară, a murit

  1. M-as fi mirat ca acel pacient sa fie externat sanatos,spitalul de la Dorohoi are cel mai prost personal,mor zilnic oameni din cauza unor incompetenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com