Crimă în noaptea de Revelion descoperită după câteva zile. Anchetatorii spun că totul a pornit de la o sumă de bani

crima, morti, criminalisti, stiri, botosaniCrima care a avut loc în noaptea de Revelion în satul Storești din comuna Frumușica a pornit de la o ceartă declanșată pe fondul unor neînțelegeri de la o sumă de bani.

Criminalul, Costel Avătămăniței, de 33 de ani, ar fi împrumutat o sumă de bani bărbatului în casa căruia locuia, iar în noaptea dintre ani i-ar fi cerut banii înapoi. Din acest motiv, s-a iscat cearta, iar găzdașul a luat o bară din metal și l-a lovit de mai multe ori peste cap pe stăpânul casei.

După ce a văzut că victima rămâne nemișcată, Avătămăniței nu a avut nicio remușcare și a plecat în sat, la un alt localnic, în gospodăria căruia mai lucrase cu ceva timp în urmă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 56 de ani a fost găsit, vineri, la trei zile de la deces, de către un vecin de-al său, care a anunțat Poliția.

Pentru că pe cadavru s-au găsit urme de violență, oamenii legii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Anchetatorii susțin că soția victimei era plecată la Iași și stabilită acolo, aceasta părăsindu-și soțul de la bătăile pe care le primea. Victima avea o fiică prin țară și își suna tatăl pe telefonul autorului, ori de Revelion, la toate apelurile fetei, acesta nu a mai răspuns. Așa și-au dat seama oamenii legii că bărbatul cu care locuia este autorul faptei. Acesta a fost găsit în scurt timp, iar în fața anchetatorilor și-a recunoscut fapta.

Criminalul a fost arestat preventiv duminică pentru 30 de zile.

Șocant! Bărbat ucis cu sânge rece în noaptea de Revelion. Cadavrul, descoperit după câteva zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *