Botoșănenii pot plăti și online taxele și impozitele locale. Viceprimar: Plăţile se pot face într-un mod foarte facil, fără a mai sta la cozile de la Direcţia Impozite şi Taxe

Botoșănenii pot achita taxele și impozitele locale și online prin sistemul ghişeul.ro. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că prin această modalitate de plată, care este eficientă și fără comisioane bancare, s-ar evita cozile de la Direcția de Impozite și Taxe Locale.

Botoșănenii își pot achita dările către municipalitate prin intermediul site-ului www.ghişeul.ro, acolo unde cu un utilizator și o parolă pot face plățile cu ajutorul cardurilor bancare, iar sumele datorate de plată sunt preluate automat de către acest site, care este într-un parteneriat cu Primăria Botoșani. Plăţile se pot face într-un mod foarte facil, fără a mai sta la cozile de la Direcţia Impozite şi Taxe”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului.

Bonificațiile de care beneficiază botoșănenii funcționează și în acest sistem electronic.

Utilizatorul și parola se obțin o singură dată de către cei care doresc de la Direcția de Impozite și Taxe Locale și pot fi folosite pe viitor și pentru alte chitanțe, plata amenzilor, spre exemplu”, a mai spus Cosmin Andrei.

Sistemul electronic a funcționat și anul trecut, însă acesta a fost utilizat de puțini botoșăneni.

 

2 thoughts on “Botoșănenii pot plăti și online taxele și impozitele locale. Viceprimar: Plăţile se pot face într-un mod foarte facil, fără a mai sta la cozile de la Direcţia Impozite şi Taxe

  1. Da este Ok solutia , functioneaza bine , dar site-ul ghiseul.ro nu „stie” promotia de -10% la achitarea integrala a sumei datorate , bineinteles fara salubritate . Utilizatorul trebuie sa-si calculeze singur suma de achitat , fara cei 10% si sa o plateasca . Sau plateste tot ce este acolo si banii platiti in plus sa ramana ca excedent pentru anul urmator.

  2. Buna ziua.
    Pe ghiseul.ro scrie ca serviciile informatice sunt indisponibile momentan (de cateva zile bune).
    Cum pot afla ce sume am de plata ? Intentionez sa platesc on-line.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *