Șoferul care a produs accidentul de la intersecția dintre IC Brătianu și Dragoș Vodă a încercat să fugă. Când s-a întors, a spus că altcineva a condus mașina

accident, stiri, botosaniȘoferul care a produs accidentul de la intersecția dintre IC Brătianu și Dragoș Vodă a încercat să plece de la locul accidentului.

Reprezentanții Jandarmeriei susțin că un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menținere a ordinii și siguranței publice în municipiul Botoșani a fost oprit pe strada Tudor Vladimirescu, în dreptul imobilului cu numărul 117, de o persoană care le-a relatat faptul că șoferul unui autoturism implicat într-un accident rutier cu puțin timp în urmă a fugit  pe strada I.C. Brătianu, abandonând mașina, cu toate că martorul respectiv a încercat să îl oprească.

În scurt timp, șoferul de 34 de ani s-a întors și a pretins că altcineva a condus autovehiculul. Jandarmii au luat legătura telefonic cu persoana respectivă, dar aceasta le-a relatat faptul că se află în alt județ în acel moment.

Șoferul a fost condus la sediul inspectoratului pentru stabilirea identității, după care, la ora 22.00, a fost predat polițiștilor rutieri veniți la locul accidentului în vederea continuării cercetărilor.

FOTO Accident! A urcat băut la volan și a ajuns cu mașina în gardul unei case, pe o stradă din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *