O puștoaică de 11 ani și-a făcut propriul brad din cărți

O puștoaică de 11 ani a găsit o idee interesantă pentru bradul de Crăciun din camera ei. Pasionată de mică de cărți, copila și-a construit cu ajutorul mamei propriul brad din cărți.

Puștoaica mărturisește pe siteul la care a scris povestea brăduțului ei că citește de la 7 ani și are deja peste 150 de cărți adunate și citite. Ideea i-a venit urmărind booktuberi de succes.

„Inspirată de canalele de  Booktube din România și din străinătate  ori de conturile de Instagram ale unor prietene pasionate  și ele  de citit, mi-a venit o nouă idee. Am construit, cu prilejul sărbătorii de Crăciun, un brad  din cărțile mele. Am scos iubitele mele cărți din Bibloteca, după care le-am pous una peste alta pentru a da forma bradului”, a spus Alesia Țurcanu, așa cum se numește copila.

Alesia este elevă a Liceului Pedagogic Nicolae Iorga, în clasa  a V-a și membru al cercului de jurnalism Micii reporteri. De când este membră la acest cerc unde se realizează lunar un ziar scris de copii, Alesia are cel puțin un articol în fiecare număr al ziarului. Totodată, adolescenta realizează împreună cu colega ei, Mateea Ariciuc, rubirca Timp liber la emisiunea „Tendințe” de la Televiziunea Adolescenților, pe Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *